Inquiry
Form loading...
Tele mea matagofie e iloagofie ai le tulaga lelei o le fa'aaliga LED

Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Tele mea matagofie e iloagofie ai le tulaga lelei o le fa'aaliga LED

2018-07-16
Mo se "foma" pe faʻafefea ona iloa le lelei o le faʻaaliga LED, e leʻo malamalama atoatoa o ia i le faʻaaliga LED. I lalo o tulaga masani, e faigata ona faʻamaonia le tagata faʻaoga, ma o aso e sosoo ai o ituaiga uma o faʻamaoni. E lelei le faʻaaliga ma lelei le lelei, ou te faʻamoemoe e fesoasoani pe a e faʻatau se faʻaaliga lanu atoa.

Mo se "foma" pe faʻafefea ona iloa le lelei o le faʻaaliga LED, e leʻo malamalama atoatoa o ia i le faʻaaliga LED. I lalo o tulaga masani, e faigata ona faʻamaonia le tagata faʻaoga, ma o aso e sosoo ai o ituaiga uma o faʻamaoni. E lelei le faʻaaliga ma lelei le lelei, ou te faʻamoemoe e fesoasoani pe a e faʻatau se faʻaaliga lanu atoa.

1. O le tulaga lelei o le faʻaaliga LED e masani lava ona sainia mai vaega nei: Faʻasalalau O le faʻamafolaina o luga ole faʻaaliga o loʻo i totonu ole ± 1 mm e faʻamautinoa ai e le faʻafefeina e le ata faʻaaliga le ata, o le faʻaogaina o le lotoifale poʻo le faʻamavae e mafua ai le mate i totonu. le pito va'aia o le fa'aaliga. I le va o le pusa ma le kapeneta, o le va i le va o le module ma le module o loʻo i totonu ole 1 mm. O le va e telē tele, e mafua ai ona iloagofie le tuaoi faʻaaliga, e le o faʻamaopoopoina le vaʻaia. O le lelei o le mafolafola e masani lava ona fuafuaina e le gaosiga o le gaosiga.

2. Malamalama ma vaaiga vaʻaia O le susulu o le lanu lanu atoa i totonu o loʻo i luga aʻe o le 800 cd / m2, ma o le susulu o le lanu lanu atoa i fafo e sili atu i luga ole 5000 cd / m2 e faʻamautinoa ai le faʻaogaina masani o le faʻaaliga, a leai o le ata faʻaalia o le e le o manino aua e maualalo tele le malamalama. O le susulu o le faʻaaliga e le susulu, o le sili atu, e tatau ona fetaui ma le susulu o le pusa LED. E tasi le tofo e fa'atuputeleina ai le fa'atuputeleina o le susulu o lo'o iai nei, lea o le a mafua ai ona vave tele le fa'alelei o le LED, ma fa'avave le fa'aalia o le ola. E mafai ona manaʻomia le au faʻatau e tuʻuina atu lipoti faʻamautu e faʻamaonia. O le tele o le lau e masani lava ona fuafuaina e le lelei ma le leaga filifiliga o le LED mate. O le va'aiga va'aia e fa'atatau i le maualuga maualuga e mafai ona e va'aia ai le mea atoa o le lau mai le lau. O le va'aiga va'aia e fa'atatau sa'o e le au fa'aaliga fa'aaliga, o lea o le sili atu le lelei. O le vaaiga va'aia e sili atu i le 150 tikeri. Ole tele ole va'aiga va'aia e fa'atatau ile auala ole afifiina ole mate. E fia ni fa'aulufalega matagofie "tagata mai fafo" e iloa ai le lelei o le fa'aaliga LED

3. Aafiaga pa'epa'e paleni O le paleni pa'epa'e o se tasi lea o fa'ailoga sili ona taua o le fa'aaliga. O le vaega o le lanu o le 1: 4.6: 0.16, o le a faʻaalia ai se paʻepaʻe mama, pe a iai sina faʻasesega, o le ai ai se faʻaituau o le paleni paʻepaʻe, e masani ona faʻalogo i le paʻepaʻe o le lanumoana, lanu samasama lanumeamata. A o le monochrome, o le eseesega o le susulu i le va o le LED ma le eseesega o le galu, o le sili atu lea, tu i luga o le itu o le lau, e leai se lanu lanu poʻo se faʻaituau, e lelei le tutusa. O le lelei o le paleni paʻepaʻe e masani lava ona faʻamoemoeina e le faʻaogaina o le fua o le umi o le galu o le LED dolumin ma le faʻaaliga faʻaaliga, ma o loʻo aʻafia foi le oti i le faʻaitiitia o meatotino o le lanu.

4. Faʻaitiitiga lanu O le faʻaitiitia o meatotino o le lanu e faʻatatau i le faʻaitiitia o le faʻaalia o le lanu, ma le lanu o le faʻaaliga faʻaalia e ogatasi ma le lanu o le puna taʻaloga, ina ia mafai ona faʻamaonia le lagona moni o le ata.

5. Fai mosaic, mata mate O le Mosaic e faasino i se tamai poloka sikuea sikuea masani pe masani ona uliuli o lo'o fa'aalia i luga o le fa'aaliga. O le mafuaʻaga autu e mafua ai le mafuaʻaga autu o le IC poʻo le fesoʻotaʻiga lelei o loʻo faʻaaogaina i le faʻaaliga e le. O le mata'imate e fa'atatau i se mata'i tasi e aliali mai i luga o le fa'aaliga, ma o le mata'i oti e fa'atatau i le lelei o le lelei o lalo ma pe o lelei atoatoa faiga fa'aanti-static a le gaosi oloa.

6. O loʻo i ai se poloka lanu O le lanu lanu e faʻatatau i se eseesega lanu sili atu ona manino i le va o vaega faʻataʻitaʻi. O le fesuiaiga o lanu o loʻo i iunite o modules. O le fa'alavelave e mafua mai i le poloka lanu e matua leaga lava, e le maualuga le fa'avasegaina, ma e maualalo le taimi e su'e ai.

7. Fa'aali mautu Mautu o lona uiga o le fa'aaliga LED e fa'atuatuaina i le lelei o le tulaga matua pe a uma ona faia le oloa mae'a. E mafai ona malilie i le gaosiga i le matua e maua ai le tulaga o le tulaga i le taimi o le matua o le lau.

8. Puipuiga O le fa'aaliga LED e faia i pusa e tele. O mataupu taʻitasi e tatau ona avea ma puipuiga o le eleele, ma e tatau ona itiiti ifo i le 0.1 Euro le tetee o le eleele. Ma e mafai ona tatalia le mamafa maualuga, 1500V 1min e le lavea. LAPATA'IGA ma fa'aupuga e tatau ona lapata'ia i le mea e tu'uina atu ai le eletise ma le fa'aogaina o le eletise.

9. Faʻapipiʻiina ma felauaiga O le faʻaaliga o le LED e aʻafia i mea taua, o le mamafa e matua tele, ma o le auala faʻapipiʻi e faʻaaogaina e le gaosiga e taua. E masani lava, e tusa ai ma se mataupu e tasi, e tatau ona i ai i totonu o le pusa se pa puipui i totonu o le pusa, ma e le tele le pusa i le taimi o felauaiga. E tatau ona iai se fa'amatalaga manino o le fa'aputu i fafo.